Topcon je danes objavil, da je program za pregled oči NHS pri sladkorni bolezni (Diabetic Eye Screening Programme (NDESP) pravkar odobril njihovo najnovejšo retinalno kamero Topcon TRC-NW400. NDESP predlaga, naj vsi programi, ki nameravajo nabaviti kamere za pregledovanje oči za sladkorno bolezen, izberejo kamere iz okvirnega sporazuma, saj bo na ta način zagotovljena najbolj ustrezna oprema in pogodba o vzdrževanju. Za ogled polnega seznama kamer obiščite www.diabeticeye.screening.nhs.uk

Poleg tega, da jo je odobril NDESP, je kameraTopcon TRC-NW400 zelo intuitivna, enostavna za uporabo, manjša ter proizvaja boljšo kakovost slike, kot katerakoli druga ne-midriatična retinalna kamera, ki je trenutno na tržišču. Poleg tradicionalnih nosnih, osrednjih in senčnih točk TRC-NW400 omogoča popolni periferni pogled z devetimi točkami pritrditve.

Prav tako so kot dodatne možnosti pri tem inštrumentu na voljo: zaznavanje majhne zenice, visoka občutljivost in nizka intenzivnost bliskavice, ki omogoča enostavnejšo izdelavo odlične slike in zmanjšuje stres pacienta med pregledom.

Za več informacij kliknite tukaj