Dovoljenje za pregled oči sladkornih bolnikov za Topconovo najnovejšo retinalno kamero

Topcon danes najavlja, da je bila njihova najnovejša retinalna kamera Topcon TRC-NW400 ravnokar odobrena s strani  NHS Diabetic Eye Screening Programme (NDESP). NDESP priporoča, da vsi programi, ki načrtujejo nakup kamer za uporabo pri pregledih oči sladkornih bolnikov,  izberejo kamere iz okvirnega dogovora, saj to zagotavlja pridobitev najustreznejše opreme in ustrezne pogodbe za vzdrževanje. Za celotni seznam kamer obiščite  www.diabeticeye.screening.nhs.uk

Poleg odobritve NDESP je Topcon TRC-NW400  izredno intuitivna in enostavna za uporabo ter je manjša od drugih ne-midriatičnih fundus kamer, ki so danes na tržišču in proizvajajo izredno kakovost slik. Poleg  tradicionalnih nosnih, središčnih in časovnih pritrdilnih točk lahko Topcon TRC-NW400 z devetimi pritrdilnimi točkami pridobi celotni periferni pogled. 

Poleg tega so zaznavanje majhne zenice, visoka stopnja občutljivosti in nizka stopnja intenzivnosti bliskavice del sklopa razpoložljivih možnosti tega inštrumenta, zaradi česar lažje izdela odlične slike in zmanjša stres pacienta med preiskavo.

Za več informacij kliknite tukaj