Topcon Healthcare, vodilni ponudnik medicinskih pripomočkov in programskih rešitev na svetu, je danes objavil evropsko predstavitev revolucionarnega avtomatiziranega binokularnega refrakcijskega sistema Chronos s softverjem za upravljanje SightPilot®.

Topcon Chronos je celovita digitalna refrakcijska rešitev, ki združuje autorefraktometerijo, keratometrijo in subjektivno refrakcijo v eni sami napravi. Popolnoma avtomatiziran sistem, ki vključuje vodeno refrakcijo s pomočjo programske opreme, SightPilot®, ki poenostavi refrakcijo in olajša prenos podatkov. Chronos zmanjšuje število običajnih refrakcisjkih postopkov in potrebo po dodatnih refraktometrih.

"Preprosto povedano, Topcon Chronos ponovno izumlja refrakcijo," je dejal John Trefethen, globalni podpredsednik za trženje in oblikovanje izdelkov za Topcon Healthcare. »Ta revolucionarni sistem vse-v-enem prihrani čas in prostor ter izvajalcem refrakcije omogoča, da nadzirajo postopek refrakcije in nadgrajujejo svojo prakso. Topcon Chronos je vrhunec zavezanosti Topcona razvoju visoko naprednih multimodalnih medicinskih pripomočkov in programskih platform, ki današnjim ponudnikom refrakcijske opreme omogočajo, da delajo pametneje, varneje in učinkoviteje kot kdaj koli prej. Ta tehnologija spreminja igro za vedno in z veseljem jo uresničimo. "

Za več informacij o Chronosovem samodejnem refrakcijskem sistemu ali za zahtevanje predstavitve nas obiščite na https://topconhealthcare.com/products/chronos/

O podjetju Topcon Healthcare

Topcon Healthcare sees eye health differently. Naša vizija je opolnomočiti ponudnike s pametnimi in učinkovitimi tehnologijami za izboljšano oskrbo pacientov. V koraku z nenehno spreminjajočo se zdravstveno industrijo, ponujamo najnovejše integrirane rešitve, vključno z naprednimi multimodalnimi postopki slikanja, nevtralnim upravljanjem podatkov, varnim oddaljevanjem in revolucionarno diagnostično tehnologijo na daljavo.

Kot globalno usmerjeno podjetje, se Topcon osredotoča na razvoj rešitev za reševanje družbenih izzivov na več področjih zdravstva, kmetijstva in infrastrukture. V zdravstvu ti izzivi vključujejo naraščajoči trend očesni bolezni, naraščajoče zdravstvene stroške, dostop do zdravstvenega varstva in pomanjkanje zdravnikov. Z vvlaganjem v vrednostne inovacije Topcon ljudem omogoča, da uživajo dobro zdravje in visoko kakovost živlčjenja.